Ilse Jacobsen_Spa

Wellness i Hornbæk

Et eksklusivt kurbad i Hornbæk

Ilse Jacobsen har alltid hatt lyst til å åpne et spa. Endelig er tiden kommet. KURBADET by ILSE JACOBSEN er et fullservice spa og kurbad-senter med en rekke former for velværebehandlinger utført av kurbadets team som inkluderer osteopat, fysioterapeut, fotterapeut, fotpleier, kosmetolog, frisør og personlig trener, samt yoga- og pilatesinstruktører. Senteret har egen restaurant og både innendørs og utendørs varmebassenger, avspenningsområde, sauna, dampbad – det hele i gjennomgående elegante fasiliteter.  

Ifølge Ilse Jacobsen er tanken å tilby et sted hvor du får pleiet sansene, både på det kulinariske, fysiske og estetiske plan. I tillegg er suksessdesigneren opptatt av at gjestene som besøker spasenteret hennes, skal forlate det med en følelse av ro, og ikke minst reel forbedring av sin allmenntilstand. Dette er grunnen til at hun har kombinert wellness-konseptet med blant annet fysioterapi og personlig trening.

– Det er viktig for meg at vi ikke kun tilbyr en overfladisk følelse av nytelse, men en varende, mer holdbar form for velvære. Kort sagt ville jeg lage et sted som reelt gjør en markant forskjell i folks velvære, forteller Ilse Jacobsen.

Kvalitetsstempelet By ILSE JACOBSEN

Ilse Jacobsen er etter hvert blitt dreven i å skape vellykkede konsepter. Utover at hovedbrandet hennes ILSE JACOBSEN HORNBÆK er verdenskjent med flere ikoniske produkter allerede, har hun også det maritime livsstilsmerket CRUIZE by ILSE JACOBSEN, blomsterbutikkene BLOMSTEN by ILSE JACOBSEN, samt spa- og skjønnhetspleieserien ILSE by ILSE JACOBSEN. Og nå altså også et spasenter. Ifølge designeren har alle hennes prosjekter sprunget ut av Hornbæk.

– Min kjærlighet til Hornbæk har jeg nok fått inn med morsmelken. Jeg har vokst opp her og  har bodd her hele mitt liv. Ingenting er som å komme hjem til duften av havet og atmosfæren i vår lille by, sier hun.

Jacobsen mener at nettopp Hornbæk er spesiell fordi stedet kombinerer den rå naturen med skjønnhet og tilgjengelighet på en unik måte. Her kan du nyte følelsen av å være helt alene og omgitt av storslagenhet, samtidig som du får oppfylt dine behov for sosialt liv. Faktisk er Ilse Jacobsen langt fra alene om å ha denne oppfatningen om Hornbæk. Kystbyen har nemlig en stolt tradisjon som bade- og kurby for tidligere tiders velstående og smådekadente jetsettere.

– I gamle dager var Hornbæk en kjent kurby, hvor folk dro til for å gå i kurbad, danse natten vekk og nyte livet. Jeg har alltid hatt et ønske om å gjenskape Hornbæks storhetstid, forteller designeren.

Det er i alle tilfeller ingen tvil om at alle som besøker hennes spa – de har gode tider i vente. 

Ilse Jacobsen Hornbæk - Hornbæk Sko
Ilse Jacobsen Hornbæk - Hornbæk Sko
Blomsten by Ilse Jacobsen - Hornbæk
Blomsten by Ilse Jacobsen - Hornbæk
Cruize by Ilse Jacobsen - Hornbæk
Cruize by Ilse Jacobsen - Hornbæk
Ilse Jacobsen Hornbæk - Hornbæk Tøj
Ilse Jacobsen Hornbæk - Hornbæk Tøj