Kronborg Cup

Kronborg Cup

Foto: Kronborg Cup

Kronborg Cup, Nordsjællands største fotballbegivenhet, finner sted 7.–9. august 2020. Med Kronborg slott som bakgrunn begynner sportshelgen 7. august med en stor åpningsfest i Kulturhavnen i Helsingør med musikk, underholdning, fotballkamper og masse aktiviteter. 

Kronborg Cup bliver som planlagt IKKE afholdt i august 2020. Arrangementet er rykket til 6-8. august 2021. Se evt mere på Kronborg Cups egen hjemmeside

Kronborg Cup avholdes i uke 32, fra fredag 7. august til søndag 9. august 2020. Mer enn 500 fotballag fra både Danmark, Sverige, Norge og Finland deltar.

Hva kan man oppleve?

Her på siden finner du informasjon om overnattinger i og omkring Helsingør, forslag til hvor du kan spise, og hva du bare må se og oppleve under besøket i byen.

Overnatting i Helsingør by

Velg mellom alt fra herlige badehoteller til små, koselige Bed & Breakfast hvor du lett kan hvile deg, slappe av og utforske Helsingør by.

Spisesteder i byen

Fra gatemat til lekker kaffe og treretters menyer. Helsingør byr på noe for enhver smak og du finner alltid et sted når du har lyst på noe godt.

Begivenheter i Helsingør

Hva skjer i byen? Følg med her. Alt fra store internasjonale konserter, gateteaterfestival til foredrag og utstillinger.

Helsingør er en kulturby med dype røtter i historien. Byen er verdensberømt for Kronborg slott, Shakespeares Hamlet og Øresundstollen, som var årsaken til byens rikdom i mer enn 400 år. I dag er Helsingør sentrum for et rikt forretnings- og kulturliv med konserter, teater, utstillinger og et verftsmuseum. Kulturhavnen, som inkluderer M/S Museum for Søfart, Kulturværftet og Kronborg slott, forbinder det gamle renessanseslottet med sentrum av Helsingør i et inspirerende møte mellom historie og nåtid.

Rabatordninger og særtilbud på overnatning ...

Foto: VisitNordsjælland

Opplevelser i Helsingør som du ikke må gå glipp av

Helsingør byr på utrolig mange spennende severdigheter og opplevelser året rundt. Vi har samlet litt av de spennende opplevelsene som du ikke må gå glipp av når du besøker Hamlets by.