VisitNordsjælland
Kronborg Cup

Kronborg Cup

Kronborg Cup, Nordsjællands største fotballbegivenhet, finner sted 7.–9. august 2020. Med Kronborg slott som bakgrunn begynner sportshelgen 7. august med en stor åpningsfest i Kulturhavnen i Helsingør med musikk, underholdning, fotballkamper og masse aktiviteter. 

Kulturhavn Kronborg
Kronborg Slot
Kronborg Cup
Kronborg Cup 2019

Kronborg Cup avholdes i uke 32, fra fredag 7. august til søndag 9. august 2020. Mer enn 500 fotballag fra både Danmark, Sverige, Norge og Finland deltar.

Helsingør er en kulturby med dype røtter i historien. Byen er verdensberømt for Kronborg slott, Shakespeares Hamlet og Øresundstollen, som var årsaken til byens rikdom i mer enn 400 år. I dag er Helsingør sentrum for et rikt forretnings- og kulturliv med konserter, teater, utstillinger og et verftsmuseum. Kulturhavnen, som inkluderer M/S Museum for Søfart, Kulturværftet og Kronborg slott, forbinder det gamle renessanseslottet med sentrum av Helsingør i et inspirerende møte mellom historie og nåtid.

Opplevelser i Helsingør som du ikke må gå glipp av

Helsingør byr på utrolig mange spennende severdigheter og opplevelser året rundt. Vi har samlet litt av de spennende opplevelsene som du ikke må gå glipp av når du besøker Hamlets by.

Ofte stilte spørsmål ...