VisitNordsjælland
Ilse Jacobsen_Hornbæk

Dansk suksessdesigner inviterer til sitt paradis

Inspirerende omgivelser skaper suksess på Nordsjælland.

Du ser hennes kreasjoner på gatene hver dag i storbyer over hele verden og gummistøvelen hennes er allerede for et nordisk designikon å regne. Siden oppstarten for rundt 20 år siden har Ilse Jacobsen skapt et av Danmarks mest stilsikre brandimperier, som gjenkjennes av hennes evne til å kombinere et klassisk skandinavisk utrykk med internasjonale trender på en måte som resonnerer med en hel designverden. Mye av suksessen tilskriver hun inspirasjonen hun får fra omgivelsene sine. Den rå og umiddelbare naturen på Nord-Sjælland er essensiell for suksessdesigneren som er født og oppvokst i Hornbæk.  

– Hornbæk er berømt for sin avslappede atmosfære rundt den lille havnen og de brede hvite sandstrendene. Byen er fundamentet for mitt liv og livsstilunivers. Kreativiteten min springer ut av den naturlige og rå skjønnheten i omgivelsene her, og er å finne igjen i de forskjellige delene av merkevareuniverset mitt, forteller designeren.

Base i Hornbæk

I tillegg til moderbrandet, klesmerket ILSE JACOBSEN HORNBÆK, har den iherdige entreprenøren bygget opp det maritime livsstilsmerket CRUIZE by ILSE JACOBSEN, blomsterbutikkene BLOMSTEN by ILSE JACOBSEN, spasenteret KURBADET by ILSE JACOBSEN, så vel som spa- og skjønnhetspleieserien ILSE by ILSE JACOBSEN.

Mellom småbyens ro, naturens skjønnhet og tilgjengeligheten til internasjonale impulser gjennom København på en armlengdes avstand, ligger den perfekte balanse for Ilse. Dette er også grunnen til at hun etablerte sin elegante kurbad- og spasatsing i Hornbæk, som tilbyr en rekke behandlinger innenfor hudpleie, massasje og spaopplevelser. Her har du både innendørs- og utendørsbasseng, så vel som en fremragende restaurant som serverer deg både morgenmad, lunsj, middag og kvelds.

– Jeg har alltid elsket den estetikken som ofte forbindes med spa og har i mange år ønsket å åpne mitt eget. Gjennom årene har jeg samlet på ting jeg ville utsmykke det med – og endelig har jeg fått muligheten til å fullbyrde denne drømmen. Det er jeg utrolig takknemlig for, sier hun.